UTA, opt absenți în jocul din această dimineață cu Energeticianul! Lupta la vârf a fost relansată

  de Lucian Dănilă | 26 aprilie 2019, 9:38 AM | Sport

  0

  UTA se află de ieri la Petroșani pentru meciul din această dimineață cu Energeticianul. Gruparea arădeană abordează meciul cu echipa din Valea Jiului fără șapte jucători, dar „secundul” Păcurar spune că oricum era vremea să le dea o șansă tinerilor din lot.

  Manea este operat la ligamente și va lipsi până în iunie, Miculescu este și el în refacere după operația de apendicită, Coulibaly așteaptă o examinare a genunchiului său la o clinică din Franța, africanul lipsind în toate meciurile din acest sezon de primăvară, Stahl are și el probleme medicale care durează de o lună, El Hasni a suferit o contractură la meciul cu Chindia, iar Melinte, Copaci și Costin sunt suspendați.

  „Nu ne plângem de absențe. Avem lot lărgit și am tot spus că ultimele etape le erau dedicate tinerilor, de ce nu am avea încredere în ei? Vrem să îi selectăm cât mai bine, să vedem pe cine ne putem baza și din vară încolo. Într-adevăr, unii au un nivel, alții alt nivel de experiență, în funcție de vârstă, dar trebuie să avem o idee clară despre toți. Hagi schimbă două echipe și nu se vede diferența, noi de ce să nu am putea face asta?”, spune Cristian Păcurar.

  Etapa a 32- a a început ieri, la Târgoviște, odată cu meciul Chindia – Academica Clinceni. A câștigat gruparea din Târgoviște cu 1-0 și a relansat lupta la vârful clasamentului. Unicul gol a fost marcat de Liviu Mihai în minutul 20.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.