duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Desley Ubbink: „Suntem într-o situație de rahat”

  de Lucian Dănilă | 21 aprilie 2023, 4:52 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Olandezul Desley Ubbink spune că meciul dintre Chindia și UTA este unul de totul sau nimic pentru clubul arădean și recunoaște că echipa este într-o… „shit situation”, după cum s-a exprimat el, în traducere, „situație de rahat”.

  Fotbalistul batav merge din nou pe arena „Ilie Oană”, o arenă pe care de câte ori a evoluat s-a întors învins, fie că adversara a fost Chindia, fie că a fost Petrolul Ploiești.

  Știm ce fel de echipă vom întâlni, i-am analizat bine, dar nu vreau să vorbesc foarte mult despre ei. Știm ce avem de făcut și contează doar cum vom arăta noi. Față de meciul trecut cu Chindia, trebuie să fim mai atenți la contraatacurile lor, dar și să fim mai eficienți când avem mingea și, bineînțeles, să marcăm mai multe goluri decât ei. Și asta vom face. Am văzut meciul dintre FC Argeș și Chindia, acum știm ce probleme au cei de la Chindia și vom profita de ele duminică. Nu mă motivează în plus faptul că am pierdut toate meciurile pe „Ilie Oană” de când sunt la UTA, totul are un început, iar duminică va fi prima mea victorie acolo”, spune Ubbink.

  Bineînțeles, știm foarte bine că suntem într-o situație de rahat (n.r. „shit situation”), dar știm și că putem ieși din ea. Trebuie să avem încredere, doar așa vom ieși din această situație. Nu știu dacă jucăm mai bine când suntem sub presiune, dar, cel puțin pentru mine, meciul de duminică e unul de totul sau nimic. Dacă vom câștiga acest meci, cred vom avea o încredere și mai mare și vom reuși să evităm și barajul. În schimb, dacă pierdem sau facem egal, va fi mai greu. De asta spun că e un meci de totul sau nimic și trebuie să arătăm asta pe gazon. Cred că putem evita barajul, am încredere, pentru că văd că avem calitate, dar trebuie să o arătăm meci de meci, nu trebuie să ne relaxăm. Eșecul cu Botoșani ne-a adus cu picioarele pe pământ după cele trei rezultate bune și acum realizăm că meciul de duminică este foarte important pentru noi”, a continuat mijlocașul echipei UTA.

  El recunoaște că a avut prestații șterse în ultimele două jocuri, chiar și în prima repriză a partidei de la Voluntari, în care a reușit să și marcheze. „Nu cred că prima repriză de la Voluntari a fost una dintre cele mai bune pentru mine. OK, am marcat, dar am pierdut multe mingi uşoare. Apoi, în repriza a doua poate am fost puțin obosit, a fost al treilea meci din acea săptămână, dar nu este o scuză. În meciul cu Botoșani am prins cu toții o zi proastă, inclusiv eu, sunt conștient de acest lucru. Poate că ne-am și relaxat puțin. Poate am fost prea încrezători și relaxați, credeam că dacă jucăm acasă vom putea rezolva meciul, dar în fotbal nu e așa. După ce le-am arătat că-i putem bate, după acel 3-1 de acum două luni, au venit să-și ia revanșa și au reușit să facă asta. Cred că am fost scos la pauză pe bună dreptate contra Botoșaniului, nu a fost cel mai bun meci al meu. Am acceptat schimbarea, știu că nu am jucat bine. Nu știu exact de ce nu am avut un meci bun, dar așa e fotbalul, în unele partide pur și simplu ai o zi proastă, chiar dacă îți dorești să dai totul. Duminică trebuie să reacționăm și să demonstrăm că acel meci a fost doar un accident”, a încheiat Ubbink.

  Meciul Chindia – UTA se joacă duminică de la ora 14.00 pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. 

  clas 12 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.