marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA face mâine dimineață un nou anunț important! Cine vine să lupte pentru promovare?

  de Lucian Dănilă | 19 ianuarie 2020, 5:42 PM | Sport

  0

  Conducerea clubului UTA va face mâine dimineață un nou anunț important. Conferința de presă este anunțată pentru ora 10 și, cel mai probabil, este vorba despre o nouă achiziție.

  „Voi sta cu antenele ridicate până la expirarea perioadei de transferări”, spunea Gyuszi Balint joi seara. După ce Bogdan Stancu a acuzat dureri la piciorul la care a fost accidentat mai bine de două luni, cel mai probabil staff-ul tehnic al echipei arădene a demarat tratativele pentru achiziționarea unui jucător care să poată evolua pe postul de fundaș lateral.

  Momentan, UTA are în lot doar doi fundași laterali: Tomozei și Andrei Rus. Pe aceste posturi mai pot evolua mijlocașii Ciucur, care a evoluat ca fundaș dreapta în amicalul cu UTA U19 și Bustea, cel care a ocupat postul de fundaș lateral stânga după accidentarea lui Stancu. Tot pe aceste poziții mai pot evolua juniorul Gavrilă sau chiar Cristian Melinte, cel care a jucat ca fundaș dreapta în ultimele 30 de minute ale jocului cu Turris Turnu Măgurele. Cu excepția lui Tomozei și Andrei Rus, toate celelalte alegeri sunt văzute ca improvizații, astfel că cel mai probabil mâine vom vedea un nou jucător în vestiarul echipei UTA.

  Deocamdată nimeni nu confirmă nimic pentru că se știe deja, nici Balint și nici agentul Bogdan Apostu nu vorbesc nimic până când nu se semnează transferul, așa cum a fost și în cazurile celorlalți jucători care au venit la Arad din vară încoace.

  Ora va avea loc de dimineață tocmai pentru ca jucătorul să nu piardă ședința de antrenament care are loc mâine.

  Astfel, vom reveni mâine după ora 10 cu noi informații de la echipa care ocupă locul 1 în Liga a 2-a după 21 de etape disputate, la 4 puncte distanță de locul secund, Mioveni, și la șase puncte distanță de Rapid, echipa de pe locul al treilea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.