vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA a zdrobit Ineul în primul amical al verii: 11-1! Rus a ieșit accidentat

  de Lucian Dănilă | 29 iunie 2019, 4:38 PM | Sport

  0

  UTA a jucat în această dimineață primul meci amical al verii și totodată primul meci cu Laszlo Balint pe banca tehnică. După patru zile de pregătire, arădenii s-au distrat pe terenul din Sânnicolaul Mic cu gruparea din Liga a 4-a, CS Ineu.

  A fost 11-1 pentru UTA, meci în care Balint a folosit aproape toți jucătorii aproape pe care îi are la dispoziție. Golurile au fost marcate de reușit Stahl, Buhăcianu și Isac – toți trei câte două goluri, Pușcaș, Rus, Buștea, Șeroni (din 11 m) și Miculescu. Pentru Ineu a marcat Bîrdan.

  Atacantul Cipri Rus a părăsit terenul accidentat, dar staff-ul medical al echipei speră ca accidentarea să nu fie una gravă. Cipri a acuzat o lovitură puternică în zona pometelui fiind înlocuit în minutul 18.

  UTA: Bolboașă – Ivan, Melinte, Ilie, Deta – Pușcaș, Hrezdac – Ciucur, Isac, Oroian – Rus (28 Botea). În repriza a doua: Opric – Tomozei, Salka, Șeroni, Stancu – Vulturar, Crăciun  – Stahl, Miculescu, Buștea – Buhăcianu.

  Ineu: Mureșan – Onoc, Karmanoczky, Mihuț, Țica – Dodu – Dan Mâneran, Spătaru, S. Balaci, Todoran – Bârdan. Au mai jucat: Tulcan – Șerban, Denis Mâneran, Sztulianek.

  Foto: uta-arad.ro

  rus 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.