joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: „România, statul unde infractorii fac legea”

  de - | 4 iulie 2018, 2:58 PM | Comunicate contra cost

  0

  Au măcelărit și Codul penal. Dragnea și șleahta lui de hoți și-au oferit autograțierea. E un moment de sărbătoare pentru infractori.

  Iar oamenii normali și cinstiți au obosit. Se pare că hoții au o rezistență mai mare la această luptă . Sunt experimentați în a transforma România într-o țară a penalilor.

  Suntem hărțuiți de aproape 30 de ani, de toate tipurile de borfași: de la Iliescu la Dragnea, toți vor să ne reducă la tăcere. Asta își doresc, ca noi să tăcem și să renunțăm. Să aibă ei liniște. Dragnea își dorește liniștea pe care o avea Iliescu, cea obținută prin bâtele minerilor.

  Poate am pierdut câteva bătălii, dar războiul este lung, iar cele mai grele încercări le avem în față.

  Haideți alături de noi în strângerea de semnături #FărăPenali și în cele 4 runde electorale ce vor urma, implicați-vă și le vom arăta că România nu e un rai al infractorilor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.