duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Liviu Dragnea a fost eliberat din Penitenciar

  de - | 15 iulie 2021, 4:42 PM | Naţional

  0

  (foto: realitatea.net)

  Liviu Dragnea – încarcerat din 27 mai 2019 după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare – a fost pus în libertate joi după-amiază, după ce a stat 2 ani și 2 luni în închisoare.

  La Penitenciarul Rahova au venit iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători, care au strigat „Libertate”, scrie HotNews.

  „A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de suferință, abuzuri. Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Lipsa libertății e cel mai greu lucru”, a declarat Liviu Dragnea jurnaliștilor.

  Acesta a mai declarat că intenționează să muncească în viitor la firma fiului său și că PSD este „praf”, a ajuns „un partid de operetă, un partid de lași, fără personalitate”.

  Conform sentinței de condamnare pronunțate în 27 mai 2019 de către instanța supremă, Liviu Dragnea are mai multe interdicții. Până în iulie 2024, îi sunt interzise următoarele drepturi:

  – dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice
  – dreptul de a ocupa o funcție implicând exercițiul eurorității de stat
  – dreptul de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit în dosar: președinte al Consiliului Județean Teleorman și președinte al PSD Teleorman

  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.