miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un membru AUR, susținător al noului partid al lui Liviu Dragnea

  de - | 21 septembrie 2021, 9:54 AM | Politikos

  0

  Fostul lider PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică lansarea unui nou partid, Alianța pentru Patrie, despre care a spus că a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

  Un membru AUR, naistul Nicolae Voiculeț, care i-a cântat lui Dragnea la ieșirea din închisoare, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care promovează noul partid, potrivit Digi24, citat de Universul.net.

  Nicolae Voiculeț se remarcă în spațiul online prin mesaje anti-europene, în care cere ieșirea României din UE, dar și prin mesaje în care susține că pandemia de COVID-19 este „închipuită” și vorbește despre „dictatura sanitară”. În unele mesaje de pe rețelele sociale, acesta compară autoritățile cu poliția secretă nazistă „Gestapo” și pe șeful statului cu Hitler.

  Anul trecut, Nicolae Voiculeț cerea interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul AUR că ar avea orientări pro-Kremlin.

  Voiculeț a candidat în 2020 pe listele AUR pentru un post de senator, însă nu a obținut mandatul.

  După eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, Voiculeț a mers la vila acestuia din București pentru a-i aduce un omagiu, relatează Digi 24. „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare”, a spus Voiculeț în timp ce era îmbrățișat de Dragnea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.