USR Arad a depus primele semnături spre atestare

  de - | 25 august 2018, 11:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a depus astăzi la primăria municipiului Arad prima tranșă a listelor celor care au semnat pentru inițiativa de modificare a Constituției „Fără Penali în funcții publice”. În ultimele două zile au mai fost depuse dosare pentru atestarea semnăturilor la 75 de primării din județul Arad.

  Legea privind exercitarea inițiativei legislative de către cetățeni prevede procedura atestării de către primari a listelor, pentru a certifica faptul că semnatarii au domiciliul în respectiva unitate administrativ teritorială și au drept de vot. Majoritatea primăriilor au manifestat deschidere pentru a derula formalitățile cerute de lege.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Un număr semnificativ de dosare și semnături au fost depuse în aceste zile în județul Arad. În municipiul Arad am depus o primă tranșă, alte semnături fiind procesate acum la București și urmează să fie depuse, pe măsură ce le primim, în cursul zilelor următoare. Doresc să mulțumesc în primul rând cetățenilor care au semnat, pentru opțiunea lor în favoarea unei clase politice curate, din care să plece persoanele certate cu legea. Mai doresc să mulțumesc primăriilor și angajaților care depun eforturi pentru atestarea listelor. Nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor din USR și tuturor colaboratorilor implicați, care au depus eforturi consistente pentru a asigura procesarea semnăturilor conform prevederilor legii”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.