luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ursula von der Leyen: „Vaccinul va fi disponibil pentru toate țările UE în același timp și în aceleași condiții”

  de Special Arad | 23 decembrie 2020, 8:29 AM | Internaţional | Sănătate

  0

  „Adăugăm un capitol important poveștii de succes a Europei și punem la dispoziție primul vaccin împotriva #COVID19 pentru europeni.
  Vor urma și altele. Vaccinul va fi disponibil pentru toate țările UE în același timp și în aceleași condiții”
  , a scris Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, într-un mesaj pe Twitter.

  Comisia Europeană a aprobat primul vaccin împotriva coronavirusuluiComisia Europeană a aprobat primul vaccin împotriva coronavirusului, produs de companiile Pfizer şi BioNTech, a anunţat preşedintele instituţiei, Ursula von der Leyen.

  „Am luat decizia de a pune la dispoziţia cetăţenilor europeni primul vaccin anti-Covid-19. Am acordat licenţă condiţionată de intrare pe piaţă vaccinului produs de BioNTech şi Pfizer. Agenţia Europeană a Medicamentului a evaluat vaccinul şi a concluzionat că este sigur şi eficient împotriva Covid-19”, a declarat Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

  Luni, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat Comisiei avizarea vaccinului.

  Ţările europene vor începe să primească primele 10.000 de vaccinuri în această săptămână. Toate cele 27 de state europene vor începe Campania de vaccinare pe 27 decembrie.

  sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.