Urmăriţi internaţional şi general, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 6 June 2016, 1:25 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul  I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, cinci persoane de sex masculin, patru cetăţeni români şi un maghiar, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi internaţional şi general, ei având de executat pedepse privative de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul Franţei, Belgiei şi României.

  În data de 05.06.2016, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul maghiar Janos R., în vârstă de 55 de ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internaţional, el având de executat o pedeapsă cu închisoare de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat în Franţa.

  Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, în data de 04.06.2016, un urmărit internaţional, pe cetăţeanul român Mureşean M., în vârstă de 45 de ani, care avea de executat o pedeapsă cu închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în Belgia.

  În data de 05.06.2016, în intervalul orar 02.00 -12.00 , poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat trei cetăţeni români, urmăriţi general, aceştia fiind căutaţi de autorităţile române pentru săvârşirea de diverse infracţiuni pe teritoriul României.

  Pe numele persoanelor în cauză, cu vârste cuprinse între 28 şi 36 de ani, erau emise mandate de executare a pedepselor cu închisoarea, astfel: de 5 ani pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii şi de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la înşelătorie în formă continuată. Totodată, pe numele lui Lucian R, de 28 ani, domiciliat pe raza judeţului Iași era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri în România.

  În toate cazurile, persoanele căutate de autorităţi au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Bihor şi Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.                                             

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.