UPU Pediatrie s-a mutat în Ambulatoriul Spitalului Județean

  de Special Arad | 13 octombrie 2021, 6:38 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad aduce la cunoștință că de astăzi Unitatea Primire Urgențe Pediatrie își desfășoară activitatea în cadrul Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Acesta se situează la parterul clădirii principale, în spațiul fostei farmacii. Accesul pacienților la UPU Pediatrie se efectuează prin curtea spitalului, pe intrarea din stânga a clădirii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.