vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update DIICOT a confiscat cannabis, LSD, ciuperci halucinogene și alte droguri, în urma perchezițiilor de la Arad și Lipova

  de Raluca Medeleanu | 13 aprilie 2018, 10:22 AM | Lipova | Știri Arad | Topic special

  0

  drogurile confiscate de DIICOT

  Știre inițială, 12 aprilie: Procurorii din cadrul DIICOT Arad au condus astăzi, 12 aprilie, percheziții atât în municipiul Arad cât și în orașul Lipova la două persoane care erau suspectate de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat aproximativ 14 kilograme de marijuana și aproximativ 200 timbre de LSD.

  Doi tineri suspectați ca fiind traficanți de droguri au fost duși la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Arad cu măsura reținerii pentru 30 de zile.

  Update, 13 aprilie: Comunicatul IPJ Arad

  Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au efectuat două percheziții în locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc/ Cannabis, ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiști.

  La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele unui bărbat de 31 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

  În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate următoarele: 13,447 kg. cannabis, 279 timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame ciuperci halucinogene, 1,74 grame Ketamina, 26,70 grame substanță albă pulverulentă, 1 cântar, chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.
  În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.