Update Numărul morților crește în urma prăbuşirii hotelului din China. Propietarul hotelului a fost reținut | Video

  de Special Arad | 7 martie 2020, 8:29 PM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Captură video, People

  Aproximativ 70 de persoane sunt prinse sub dărâmăturile unui hotel prăbușit în orașul chinez Quanzhou, conform Reuters și BBC.

  În jur de 20 de persoane au fost salvate până acum.

  Presa de stat chineză scrie că autoritățile foloseau clădirea pentru a-i ține în carantină pe pacienții infectați cu noul coronavirus.

  Pentru moment, nu sunt informații referitoare la cauzele prăbușirii.

  sursa: Europa FM

  Update

  Cel puţin şapte oameni au murit în urma prăbuşirii hotelului din China în care se aflau persoane în carantină din cauza coronavirusului, anunță CNN. Încă 28 de persoane sunt prinse în continuare sub dărâmături. Proprietarul hotelului a fost reţinut, conform Mediafax.

  Şapte persoane au murit în urma prăbuşirii hotelului din oraşul Quanzhou, aflat în sud-estul Chinei. Hotelul fusese utilizat ca centru de carantină pentru persoanele care intraseră în contact cu pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.