luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI Special Arad: bilete la Circul Gartner!

  de Special Arad | 2 martie 2017, 1:09 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  31

  La concursul organizat de Special Arad, în colaborare cu Circul Gartner, au participat un număr de 36 de persoane care au lăsat comentarii la articolul concursului, atât prin secțiunea WordPress de comentarii, cât și prin contul de Facebook. Pentru a extrage câștigătorii, toți participanții au fost scriși într-un tabel, iar extragerea a fost realizată cu ajutorul site-ului random.org, care a generat automat 3 numere de la 1 la 36.

  Iată rezultatul:

  rezultat random org

  Astfel avem câștigători următorii trei participanți:

  castigatori circ

  Cei trei câștigători urmează să fie contactați prin intermediul adresei de mail pe care am înregistrat-o pe site și li se vor specifica detaliile referitoare la ridicarea premiului.


   

  Special Arad îți oferă bilete la spectacolul senzațional al Circului Gartner, care a poposit la Arad, în parcarea Ștrandului Neptun. Circul internațional Gartner vine din Germania și are o tradiție de peste 180 de ani, momentan fiind la a 6-a generație.

  Arădenii vor avea parte de un spectacol inedit, în care vor participa laureați ai multor festivaluri de circ din întreaga lume! Sub cupola circului Gartner, veți putea face cunoștintă cu multe animale cum ar fi : bizonul african, vaci indiene, dromaderi, ponei, lame, măgăruși, zebre. Senzația spectacolului constră într-o frumoasă dresură de elefant. Tot sub cupola circului Gartner veți putea viziona jonglerii, acrobații la sol și înălțime, iar claunii vă vor pregăti multe surprize.

  „Special pentru frumosul oraș Arad, veți putea viziona în premieră unul dintre cele mai periculoase numere de acrobație numit Roata Morții”, ne-au spus organizatorii. Circul va staționa în Arad din data de 3 martie până în 12 martie. Spectacolele vor fi zilnice, de la ora 18:00, sâmbătă două spectacole de la ora 15:00 și 18:00, iar duminica două spectacole de la ora 11:00 și de la 15:00.

  Special Arad te trimite la circ!

  Tot ce trebuie să faci este să răspunzi într-un comentariu mai jos, cu nume, prenume și adresă de mail (care nu va fi făcută publică pe site), la următoarea întrebare:

  „Cum se numește cel mai periculos număr prezentat la Circul Gartner?”

  Special Arad va alege un număr de 3 câștigători care vor primi câte 2 bilete, printr-o extragere efectuată pe site-ul random.org. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 3 martie, la ora 18:00. Biletele vor putea fi folosite începând cu duminică, 5 martie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.