duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Când cineva face selfie cu Geanina Pistru, Claudia Boghicevici își iese din minți! Un primar PNL reacționează la auzul cuvintelor „Te desființez!”

  de Tudor Bogdan | 4 iulie 2018, 9:57 AM | Politikos | Topic special

  0

  Până unde ajunge politica pumnului băgat în gură în… politică, credem că știți cu toții. Rândurile de mai jos nu reprezintă decât un nou episod, cu precizarea că eroina acestuia este o doamnă despre care „întreg Aradul” care o cunoaște susține că în față îți zâmbește, iar pe la spate te… pocnește de nu te vezi. Dar, s-ar mai putea spune și că „mâța blândă zgârie rău”… În continuare, să vedem despre ce este vorba și, mai ales, despre cine este vorba, deși titlul spune multe:

  Deranjat vizibil de atitudinea unor lideri judeţeni ai PNL, despre care spune că încearcă să conducă în mod dictatorial, fără să ţină cont de realităţile din teritoriu, primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, reacționează dur în public pentru a-și apăra colegii: „Sunt mai multe semnale, în anumite zone, dar ceea ce s-a întâmplat la Lipova depăşeşte orice limită. Doamna Boghicevici, responsabil de zonă, a proferat ameninţări şi alte cuvinte grele la adresa unei colege de-ale noastre, preşedinta organizaţiei de femei Lipova. N-am crezut că într-un partid ca PNL, unde valoarea şi bunul simţ sunt repere de bază, să se ajungă la asemenea atitudine. Într-o serie de mesaje telefonice, doamna Boghicevici şi-a permis să folosească un limbaj care cu greu poate fi înţeles, cuvinte dure adresate nu doar doamnei respective, ci inclusiv familiei. Cu atât mai mult sunt surprins cu cât acest atac vine din partea unei persoane publice, cu o funcţie administrativă importantă, obţinută tot prin intermediul partidului”.

  Pentru Special Arad, Toader a mai delcarat că este hotărât să solicite sancţionarea Claudiei Boghicevici în cadrul structurilor interne de partid, mergând până la retragerea funcţiilor deţinute. „Voi propune Comitetului Director sancţionarea doamnei Boghicevici pentru prejudicii aduse partidului. Cu un asemenea limbaj şi o asemenea atitudine, îndepărtăm oameni – membri şi simpatizanţi – din PNL. Dacă vrem să avem rezultate la următoarele alegeri, ar trebui să căutăm calea unităţii şi comunicării, nu cea a dezbinării şi dictaturii”, a completat Marian Toader.

  Pentru cei curioși să afle ce conțin mesajele la care face referire primarul Zăbraniului, nu le putem spune decât că, printre aletele, vicepreședinta Județului Arad, Boghicevici, ar fi spus, nici mai mult, nici mai puțin că „o desființează” pe președinta organizației Lipova. De ce? – v-ați putea întreaba cu toții. Cică din cauză că doamna din Lipova „și-ar fi permis să facă o fotografie cu Geanina Pistru”.

  Din cauza faptului că doamna Boghicevici nu răspunde la numere necunoscute („decât când e vorba de bani” – spun unii, nu noi)… suntem siguri că reacția acesteia nu va întârzia să apară și în acel moemnt o să o publicăm.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.