„Seminarii web”, un nou serviciu electronic al ANAF. Primele tutoriale video vizează Declarația unică

  de Special Arad | 10 May 2022, 3:02 PM | Administraţie

  0

  (foto: captură video YouTube)

  Agenția Națională de Administrare Fiscală a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, pus la dispoziția contribuabililor din luna mai 2022.

  Prin intermediul acestui serviciu, unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes.

  În luna mai, temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – formular 212.

  Două tutoriale au fost deja făcute publice pe canalul YouTube ANAF:

  Model de completare a Declarației unice pentru venituri din chirii în lei

  Model de completare a Declarației unice pentru venituri din chirii în euro

  Pentru completarea şi depunerea declarației unice, contribuabilii pot obține informații și astfel:

  •  apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call-center, la numărul de telefon 031.403.91.60;

  •  prin e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe portalul ANAF şi în serviciul Spațiul Privat Virtual.

  •  urmărind canalul de Youtube al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarației unice.

  Lista seminariilor ce se vor susține lunar și link-ul pentru înscrierea participanților se vor publica pe site-ul ANAF în secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.