miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Uniți pentru umanitate, un proiect italian cu implicarea Crucii Roșii Arad

  de Dan Lazăr | 30 noiembrie 2023, 8:44 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Proiectul început în urmă cu 6 ani de zile de Stefano Piazzo are continuitate. Filialele de Cruce Roșie din Modena și Sassuolo au consolidat parteneriatul cu filiala de Cruce Roșie Arad printr-un nou transport umanitar constând în pungi pentru colostome dar și alte materiale medicale de primă necesitate pentru pacienții cu afecțiune oncologică

  „Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui transport umanitar dar și voluntarilor care au ajutat la descărcarea cutiilor donate și în acest an.

  Până la sfârșitul anului, ne dorim ca un număr mai mare de pacienți care au nevoie de aceste materiale sa poată intra în posesia lor, filiala arădeană punându-le la dispoziție în mod gratuit. Totodată un palet cu materiale va pleca și spre Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara pentru a fi de folos și pacienților internați în secția de Chirurgie”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Arad.

  Citește și: Cursuri gratuite de prim ajutor, din partea filialei de Crucea Roșie din Arad, pentru 20 ucrainence

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.