sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cursuri gratuite de prim ajutor, din partea filialei de Crucea Roșie din Arad, pentru 20 ucrainence

  de Special Arad | 15 noiembrie 2023, 6:48 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Comunicat. Crucea Roșie filiala Arad informează că în această perioadă a realizat un curs de prim ajutor premedical la sediul filialei arădene, în perioada 14-15 noiembrie, cursul fiind gratuit. Participantele la curs sunt 20 ucrainence, stabilite în Arad, femei cu copii care doresc să muncească și să rămână în Arad. Cursul de prim ajutor li se adresează lor, fiindu-le util în viața de zi cu zi.

  Tematica cursului prezintă noțiuni de resuscitare, BLS, defibrilare, hemoragii, fracturi, arsuri. Cursantele vor primi la sfârșit o diplomă precum și un cadou o mini trusa de prim ajutor.

  „Cursul este sustinut de catre domnul dr medic specialist urgente Dragoș Samuel, voluntarul filialei noastre, căruia îi mulțumim. Pentru buna desfășurare am avut nevoie și de un translator, domnul Tudor Caisin, vorbitor de limba ucraineană. Sperăm ca aceasta activitate a venit în sprijinul persoanelor refugiate, activitate inițiată în spiritul principiilor Crucii Roșii: de umanitate, neutralitate și imparțialitate”, a transmis directoarea filialei arădene, Iudita Cuvineanu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.