vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unde a dispărut Gheorghe Falcă cu șapte zile înainte de alegeri? Răspunsurile…

  de O. Peniță | 12 decembrie 2016, 2:25 PM | Culise

  0

  Surse din cadrul PNL ne-au declarat că în urmă cu o săptămână, cu șapte zile înainte de alegeri, Gheorghe Falcă ar fi fost luat la „împins vagoane” de însuși Vasile Blaga, fostul copreședinte al partidului, care l-ar fi făcut incompetent, în calitate de șef de campanie, pe primarul Aradului și, drept consecință, l-a trimis „acasă”. Rezultatele acțiunilor de tip „am creat 80000 de mii de locuri de muncă în Arad”, „am dat pizza la șase oameni”, „am umblat prin țară și am adus muncitori”, „mi-a plâns fetița că îmi trimitea cineva mesaje”, „credința și familia”, urlatul „România înainte” s-au văzut duminică la vot și nu mai e nimic de comentat aici.

  „Hârșâit” din București, acolo unde visa să ajungă nu ca deputat ci ca ministru, Gheorghe Falcă nu s-a mai ocupat de campania electorală a PNL pe plan național, dar am putea spune că nu s-a mai ocupat nici de cea pe plan local. A stat acasă.

  El, că doar de la el poate porni o asemenea informație din moment ce SMURD și AMBULANȚA Arad nu confirmă că primarul ar fi suferit un preinfarct, susține doar atât: „Sunt sub tratament”. Și știrea asta a circulat pe toate canalele media din țară…

  Noi spunem: sănătate dacă e bolnav și „bai mare” dacă e adevărat ce a făcut Vasile Blaga”

  Așadar, stimați cititori, aveți două ipoteze. Concluzia e a dumneavoastră!

  P.S. Acum, în aceste momente, astăzi, în timp real… Falcă susține o conferință de presă la sediul PNL.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.