Un nou spectacol marca Aradi Kamaraszinhaz va fi jucat în Spania

  de Special Arad | 17 iulie 2014, 12:33 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Un spectacol al Companiei Aradi Kamaraszinhaz va fi pus în scenă  în Spania, în această lună. Este vorba de piesa de teatru „Rușii” (inspirată din muzica și textele celebrului artist Vîsoțki), spectacol ce fi prezentat pentru a doua oară în Peninsula Iberică. De data aceasta, evenimentul este programat lângă orașul Torrevieja, în Los Balcones, la invitația organizatorilor Festivalului Musical Theater Day. Spectacolul arădean, semnat de Harsányi Attila şi Vihula Mihajloa a fost inclus în festival prin Centrul Cultural Bakelit Multi Art Center din Budapesta.

  După Spania, va urma participarea la Festivalul Thealter din Szeghed, Ungaria, cu spectacolul  „Sex, drugs, gods & rock&roll”, și este o coproducţie a Companiei Aradi Kamaraszinhaz, a Asociaţiei MASZK din Szeged şi a Centrului Cultural Bakelit Multi Art Center din Budapesta.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.