marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ediție aniversară a cursurilor de modeling „Angels”

  de Special Arad | 15 februarie 2018, 11:52 AM | Monden

  0

  Au început înscrierile pentru ediția aniversară, care marchează a X-a promoție a cursurilor de modeling organizate pentru copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4 și 20 de ani, aceștia fiind invitați să își dezvolte aptitudinile și să acumuleze informații necesare practicării modelingului si fotomodelingului. Imaginea ediției este Iulia Felnecan, câștigătoarea concursului Miss Arad 2017, manechin în plină ascensiune.

  Cursurile de modeling sunt organizate de agenția de manechine arădeană Angels Events Models și Asociația Angels Organization și asigură o pregătire profesională corectă și dezvoltată pe elementele necesare modelului în domeniu. Proiectul se adresează dezvoltării sociale, emoționale și fizice a cursanților.

  Pe o perioadă de 8 săptămâni, cursanții vor experimenta și vor învața de la specialiștii în următoarele domenii: make-up, hairstyle, coregrafie scenică, concursuri de frumusețe, modeling și fotomodeling, cum să-și pună în valoare potențialul nativ.

  Proiectul include formarea teoretică (seminariile săptămânale a câte două ore) și practică (ședințe foto și minim o prezentare de modă).
  După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica noțiunile învățate prin intermediul participării la prezentări de modă, casting-uri, ședințe foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

  Cursurile vor avea loc în incinta Clubului Sportiv Royal Dance Sport Arad (Calea Iuliu Maniu nr. 17-21).

  Înscrierile se fac în baza unei rezervări, iar locurile sunt limitate. Detalii și informații suplimentare despre înscriere sunt disponibile pe scoalademodeling.blogspot.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.