miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Reîncep cursurile școlii de modeling în Arad

  de Special Arad | 20 aprilie 2016, 12:31 PM | Monden

  0

  În luna aprilie reîncep cursurile școlii de modeling Angels, imaginea acestei promoții fiind Bianca Tirsin, câștigătoarea concursului de frumusețe județean Miss Arad 2015, un model de succes care va împărtăși noțiuni, tehnici și informații din propria experiență cursantelor Școlii de Modeling Angels, toate sub forma de atelier „Learn from the best!”.

  Bianca mai are în portofoliu și alte titulaturi de frumusețe importante, printre care se numără și Miss Catwalk, Miss Fainoșag și Miss Turism Timișoara, fiind una dintre manechinele cu cea mai rapidă ascensiune din modelingul național.

  Cursurile sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele arădeană „Angels, Events, Models” și adună sub aceeași umbrelă profesioniști din următoarele domenii: modeling, fotomodeling, coregrafie scenică, make-up și concursuri de frumusețe. Cursanții vor învăța de la aceștia cum să-și pună în valoare potențialul nativ, pentru a avea succes în această activitate.

  Proiectul este dedicat fetelor și băieților cu vârsta cuprinsă între 4-20 ani și va avea loc în fiecare vineri, între orele 14:00 și 17:00 (în funcție de grupele de vârstă), în incinta Clubului Sportiv Ballroom Dance (Calea Timișorii, nr 30, Aradul Nou).

  Seminarele de defilare pe catwalk, seminarele de fotomodeling, ședințele foto, lecțiile de make-up adecvate vârstelor, prezentările de modă și atelierele „Learn from the best!”, toate fac parte din tematica gândită special.

  Proiectul se întinde pe o perioadă de 7 săptămâni, cu un total de 20 de ore de formare teoretică (seminare de mișcare scenică, coregrafie scenică, defilare pe podium) și practică (două ședințe foto, dintre care una de probă, iar una cu machiaj realizat de profesioniști; minim o prezentare de modă). Noțiunile și experiențele acumulate în cadrul cursului sunt menite să ajute cursanții să înceapă colaborarea cu agenția de modeling pentru viitoare acțiuni din acest domeniu (prezentări de modă, castinguri, ședinte foto, concursuri, reclame), astfel încât, personele interesate de o colaborare cu agentia „Angels, Events, Models” vor avea șansa de a colabora cu agenția, fotografiile și datele acestora fiind introduse în baza de date pentru aceste acțiuni.

  Informații suplimentare se găsesc pe blogul școlii de modeling: http://scoalademodeling.blogspot.ro

  Macheta Media 2016

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.