sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tematica Miss Arad 2017 va fi „Frumusețea înseamnă tradiție”

  de Special Arad | 19 mai 2017, 8:38 PM | Monden

  0

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va organiza anul acesta pe parcursul lunilor iunie și iulie, iar prima etapă care constă în preselecția concurentelor va avea loc în data de 9 iunie, la Hotel Central Best Western, în timp ce finala concursului este programată pentru 21 iulie, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Miss Arad se află anul acesta la a XII-a ediție și are ca slogan „Frumusețea înseamnă tradiție”, tematica proiectului fiind promovarea valorilor cultural-tradiționale din judetul Arad.

  Pentru a participa la finala din luna iulie, fetele trebuie să treacă mai întâi de castingul-preselecție care va avea loc în data de 9 iunie, la care va putea participa, într-o ținută formată din rochie, fustă sau pantaloni scurți și top, orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, înălțimea minimă 1,67 metri, necăsătorită și cu buletinul în județul Arad care aspiră la titlul de Miss.

  Pretendentele la statutul de finaliste au dreptul să participe la Preselecție doar dacă nu au mai participat la alte ediții ale concursului.

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere, precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.