Un microbuz cu 12 români s-a răsturnat într-un șanț în Germania. Trei dintre ei au fost răniți grav

  de Special Arad | 30 octombrie 2018, 10:43 AM | Internaţional

  0

  (foto: boyens-medien.de)

  Un microbuz cu 12 muncitori români a fost implicat într-un grav accident de circulație în Germania, potrivit stiridiaspora.ro. Accidentul a avut loc la Trennewurth, pe drumul de stat 144. În microbuz se aflau 12 muncitori români care se întorceau de la recoltat.

  Cu puțin timp înainte să intre pe Autostrada Federală 5, în mod inexplicabil, microbuzul s-a răsturnat și a căzut în șanțul de pe marginea drumului, adânc de doi metri și plin cu apă.

  Trei români au fost răniți foarte grav și au fost transportați la spital, sub pronostic rezervat. Alți șapte au suferit răni mai ușoare.

  Șoferul, un român în vârstă de 22 de ani, a scăpat fără răni grave. El a afirmat că a intrat în șanț încercând să evite un animal aflat pe carosabil.

  Oamenii legii urmează să-l cerceteze penal și pentru faptul că a înghesuit mai multe persoane decât numărul maxim de călători admis.

  Drumul dintre Barlt și Trennewurth a fost închis timp de aproximativ o oră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.