duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un liceu a fost evacuat de urgență din cauza unui elev îmbrăcat în Darth Vader. Un părinte a crezut că este un infractor

  de - | 5 mai 2017, 10:35 AM | Internaţional

  0

  Un liceu din statul american Wisconsin a fost evacuat joi dimineață din cauza unui elev care s-a dus la școală îmbrăcat precum celebrul personaj din „Războiul Stelelor”. Nu atât de „celebru” însă pentru un părinte, care s-a speriat și a chemat poliția.

  Adolescentul se costumase în Darth Vader. Părintele a crezut că poartă o vestă antiglonț, iar masca de pe față l-a făcut să se gândească la ce e mai rău.

  Reacția dovedește gradul de nervozitate din Statele Unite, unde, doar în ultimii patru ani, s-au înregistrat două sute de incidente armate în școli, soldate cu 94 de morți.

  Se pare că azi e ziua «Forța fie cu tine» (May the 4th be with you). Elevul purta un costum care a fost interpretat drept o amenințare. Un părinte care era la intrare l-a văzut pe elev și a alertat autoritățile, așa cum ne și dorim să facă părinții dacă observă ceva suspect”, a declarat Brian Nelson, directorul liceului, citat de Știrile ProTV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.