joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un jucător de la Șoimii Șimand, convocat la naționala României de futsal Under 19. Andrei Cordoș ar putea pune umărul la calificarea tricolorilor la „Europenele” din Croația

  de Dan Lazăr | 2 noiembrie 2022, 8:33 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  În perioada 7-15 noiembrie, la Odorheiu Secuiesc, va avea loc prima acțiune de selecție pentru viitoarea națională U19 de futsal a României, care va începe calificările pentru Campionatul European din 2023.

  Un lot format din 20 de jucători, născuți începând cu 1 ianuarie 2004, a fost convocat de Endre Kacso, coordonatorul loturilor naționale de futsal, pentru această acțiune. Printre cei 16 jucători de câmp convocați pentru această acțiune se numără și un reprezentat al formației Șoimii Șimand – lidera seriei de vest din Campionatul Național Under 19 – Andrei Cordoș.

  Echipa națională de futsal U19 va începe în martie 2023 calificările pentru Campionatul European de Futsal 2023, găzduit de Croația. Tragerea la sorți pentru grupele de calificare va avea loc pe 3 noiembrie, la Nyon, iar Romania ocupă locul 8 în clasamentul european și va juca direct în main round-ul competiției.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.