joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un șimăndan va înfrunta Serbia, Ucraina și Muntenegru în calificările naționalei de futsal tineret pentru Euro 2023

  de Dan Lazăr | 14 martie 2023, 8:34 AM | Recomandările editorilor | Şimand | Sport

  0

  Endre Kacsó, selecționerul naționalelor de futsal ale României, a anunțat lotul reprezentativei U19, care va participa în această lună la meciurile din cadrul Main Round-ului calificărilor pentru turneul final al Campionatului European din acest an, unul dintre aleși fiind arădeanul Adrian Cordoș, component al divizionarei secunde Șoimii Șimand.

  Naționala U19 s-a reunit pe 13 martie la Timișoara pentru un stagiu de pregătire de șase zile, după care va pleca spre Serbia, gazda Grupei a 2-a de calificare la EURO 2023.

  Din grupa României mai fac parte naționalele Serbiei, Ucrainei și Muntenegrului.

  Programul meciurilor:

  • 22 martie, ora 17:00: România – Serbia
  • 23 martie, ora 20:00: România – Ucraina
  • 25 martie, ora 17:00: Muntenegru – România

  Lotul României:

  Portari: Laurențiu Sabadus (CSM Tg. Mureș)Mihai Radu Andrei (Vila Sport F.S.)

  Jucători de câmp: Cosmin Nemțeanu (Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț)Patrick ChertesVarga Eduard (ambii CSM Tg. Mureș)Strugariu Dinu (Autobergamo Deva)Andrei Cordoș (Șomii Șimand)Popovics Erik VincePeter MiklosBoga Bencze (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc)Denis MunteanuAlbert Cireș (ambii Futsal Ceahlăul Piatra Neamț)

  Turneul final al Campionatului European U19 de futsal va fi găzduit de localitatea Poreč, Croația, în perioada 3-10 septembrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.