Un infractor a fost depistat că a votat la Arad, deși avea interdicția de a își exercita acest drept

  de Special Arad | 26 mai 2019, 8:17 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  imagice cu scop ilustrativ

  În data de 24 mai, un bărbat de 47 de ani, aflat în arest preventiv, a solicitat în scris să participe la procesul de votare, prin intermediul urnei speciale mobile, cererea fiind aprobată de președintele secției de votare nr. 93. Astfel, astăzi, cel in cauză a votat prin urna mobilă, la secția sus-menționată, în jurul orei 08:10.

  În urma verificărilor efectuate, a rezultat că bărbatul are interdicția de a vota, ca pedeapsă complementară a sentinței penale 274 din 3 februarie 2014 (a Tribunalului Arad), rămasă definitivă prin decizia penală 274 din 3 februarie 2014, emisă de Curtea de Apel Timișoara.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă la vot (art. 387 alin. 1 Cod penal)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.