Primele estimări exprimă deruta produsă de participarea masivă la vot. La București, USR-PLUS câștigă detașat!

  de E. Nola | 26 mai 2019, 7:47 PM | Politikos

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Participarea masivă la vot a cam dat peste cap socotelile de acasă ale partidelor, primele estimări, realizate de PSD și PNL, indicând cifre foarte apropiate, în jur de 27%, fiecare dintre cele două partide văzându-se pe primul loc, chiar dacă amândouă recunosc că la București Alianța 2020 va câștiga detașat.

  Cert este că participarea masivă oferă o nouă perspectivă, diferența de aproape 20% dintre participarea de acum cinci ani și cifra la care se va opri numărătoarea la 21, în jur de 50%, făcând imposibilă orice previziune serioasă, astfel încât dintre cele trei care se bat pentru primul loc, oricare ar putea fi câștigătoarea, surpriza cea mare fiind dacă Alianța 2020 ar reuși să surclaseze PNL și PSD și la nivel de țară.

  Cu referendumul lucrurile sunt clare, a obținut de mult pragul necesar de 30%, surpriza aici fiind că până și în județul Teleorman vor reuși în scurt timp să ajungă la acest prag.

  Se anunță ore interesante…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.