Diaspora la vot. Cozi la aproape toate secțiile din străinătate | Foto

  de Special Arad | 26 mai 2019, 2:27 PM | Internaţional

  2

  Românii din diaspora stau la cozi uriaşe pentru a vota la alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție. Oamenii nu s-au lăsat speriaţi nici de ploi, nici de vânt, nici de timpii mari de aşteptare sau de micile probleme apărute cu sistemul digital de vot. Cele mai mari cozi sunt la secţiile din Italia, Spania, Germania, Marea Britanie şi Belgia.

  Digi24.ro prezintă fotografii cu cozile de la secțiile de votare din mai multe orașe europene. Cozi s-au format în multe orașe europene. În Roma, foarte mulți oameni așteptau în fața Ambasadei României, în ciuda ploii. La Milano, Torino, Stratford, Paris, Eindhoven, Koln, Vicenza, Copenhaga, Dublin, Viena, Madrid, Londra, Zurich, Praga, Aarhus, Graz, Berlin, Nuerenberg situația este asemănătoare.

  Citește mai mult și vezi videouri pe Digi24.ro

  Coadă la vot, la Londra (sursă foto: Facebook)

  Coadă la vot, la Milano (sursă foto: Facebook)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.