marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un francez a pariat 2 euro la cazino și a câștigat peste 2 milioane de euro

  de - | 4 ianuarie 2022, 6:14 PM | Internaţional

  0

  (foto: Facebook / Pasino St Amand les Eaux)

  Un francez de 30 de ani a câștigat, duminică seara, marele premiu Megapot la un cazino, în valoare de 2,6 milioane de euro. A pus în joc doar 2 euro.

  Anunțul a fost făcut pe Facebook de localul specializat în jocuri de noroc, relatează EuropaFM, care citează Agerpres și AFP.

  Megapot are la bază 165 de mașini de joc care sunt conectate între ele în 38 de cazinouri. Acestea acumulează pariurile simultan, iar fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună. Atunci când se atinge suma maximă se marchează câștigarea unui Super Jackpot, au mai scris reprezentanții localului de pariuri.

  În ultimii zece ani, sistemul acesta a generat 66 de câștigători, iar 31 dintre aceștia au obținut peste 1 milion de euro și un total de câștiguri în valoare de 74 de milioane de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.