miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat și un copil de 8 ani, atacați de un urs în Harghita

  de Special Arad | 21 mai 2022, 7:57 PM | Naţional

  0

  Un bărbat și un copil de 8 ani au fost atacați de urs într-o localitate din Harghita, anunță președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba.

  Atacul a avut loc la granița dintre Văleni și Arvățeni, spune Borboly, unde un urs a atacat un cioban și un copil de 8 ani , informează Mediafax.

  Bărbatul a suferit răni la cap și la brațe și a fost transportat la spital.

  Borboly adaugă că ciobanul a avut sânge rece, pentru că în momentul atacului a stat nemișcat, știind că dacă fuge, pune copilul în pericol.

  Situația este de nesuportat. Solicit cu insistență primarilor, viceprimarilor, vânătorilor, medicilor veterinari, reprezentanților jandarmeriei să ia decizii imediate, care nu au fost luate”, spune Borboly.

  Totodată, vineri, în plină zi, un urs a dat buzna în centrul orașului Miercurea Ciuc, plimbându-se lângă Spitalul Județean de Urgență din Miercurea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.