Urșii atacă din nou! Un bărbat a fost rănit grav, iar altul dat dispărut

  de Special Arad | 24 July 2021, 9:03 AM | Naţional

  0

  Trei bărbați au fost atacați de urs, vineri seara, la o stână din județul Harghita, la granița cu Suceava. Unul dintre ei este în stare gravă la spital, iar un altul este dat dispărut.

  Conform Digi24, unul dintre bărbați, un cioban în vârstă de 45 de ani, este rănit la față, membre și torace. A fost recuperat de pe munte de Salvamont și predat medicilor de la Ambulanță, după ce s-a refugiat, împreună cu un alt cioban, într-o stână.

  A treia persoană, un bărbat de 26 de ani, a fugit în pădure, și este acum dat dispărut. Tânărul e căutat de autorități, dar misiunea a fost îngreunată de lăsarea întunericului.

  La căutări au luat parte și specialiștii ISU Iași și ISU Neamț, cu camere de termoviziune.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.