Update Uluitoooor! Arădeanul Roli Unterweger a alergat 102 km la Salzburg în condiții inumane (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 20 iunie 2015, 9:01 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Performanță incredibilă pentru alergătorul arădean Roli Unterweger. Acesta a luat startul în supermaratonul de la Salzburg și a reușit să termine cei 102 km în ciuda condițiilor extreme în care s-a desfășurat competiția!

  „Yes!!!!! Roli a reușit! Termină cursa de 102,5 km de la Salzburg în 12h24min. Ploaie, frig, vânt, dar nu s-a lăsat și a reușit, cu un timp excelent!”, a scris Adela Cristea, sora acestuia, pe contul de facebook al grului pe care îl reprezintă, Kipkelenge.

  Vă mulțumesc tuturor, trebuie să recunosc că mi-a fost de multe ori foarte greu dar trebuie să recunosc că finalul a meritat fiecare pas și dârdâiala :)))”, a comentat Roli Unterweger imediat după cursă.

  „Am reușit!”, a încheiat el cu celebrul emoticon „smile” la final.

  „Condițiile sunt îngrozitoare aici. Plouă intr-una, dar asta nu e cea mai mare problema. E si foarte frig. Asa ca toti alearga uzi leoarca si infrigurati. Am vazut la punctul intermediar o fata care n-a putut lua paharul cu apa in mana pentru ca avea palmele rigide de frig. I le-au incalzit organizatorii si abia apoi au putut sa-i puna paharul in mana. Multi au abandonat deja in punctul intermediar. Cei care au decis sa continue sunt nebuni!”, a scris Adela în timpul cursei fratelui său.

  Dacian „Daco” Todincă a abandonat cursa.

  Adela Cristea a terminat cursa de 26,2 km!

  Una dintre performerele zilei este chiar Adela Cristea. Sora lui Roli a alergat cea mai lungă cursă din viața ei, 26,2 km.

  „Prima mea alergare montană și cea mai lungă cursă a mea de până acum: 26,2 km, 2:44. Mulțumesc Roland că m-ai inspirat, Sorin că m-ai antrenat și nu în ultimul rând Claudiu și Ligia că m-ați suportat :)) Și ați stat atâtea ore în ploaie să mă așteptați emoticon wink – simţindu-se fericită la Salzburg City”, a postat ea pe pagina de facebook.

  La aceeași cursă au luat startul și Anca Unterweger, respectiv Ciprian Jurma.

  roli adela

   

  marius mairovitz

   

  UPDATE

  O altă performanță incredibilă a realizat-o Marius Mairovitz (foto sus). Arădeanul a reușit și el să încheie cursa de 102 km cu un timp de peste 15 ore.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.