luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ultimul clopoțel pentru elevii claselor a XII-a de la „Csiky Gergely” | Foto

  de Tomck@t | 25 mai 2018, 11:45 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Vineri dimineața a venit rândul elevilor de clasa a XII-a din Colegiul „Csiky Gergely”, respectiv al elevilor de clasa a XI-a din școala profesională, să-și ia rămas bun de la profesori și de la băncile școlii. Festivitatea de absolvire a avut loc în curtea școlii, iar cheia a fost predată elevilor de clasa a XI-a, în mod simbolic.

  Nicio despărțire nu este cu adevărat emoționantă dacă nu sunt aduse aminte și năzbâtiile, enervante la început, dar amuzante într-un final. Este și în cazul Colegiului „Csiky Gergely”, unde câțiva dintre elevii absolvenți le-au dat uneori zile negre profesorilor… mai o fereastră sau o tablă spartă, un brad de Crăciun aruncat pe geam de la etaj, ori o grevă spontană iarna, când caloriferele nu au dat căldură din cauza CET-ului. Însă toate aceste amintiri se contopesc acum cu realizările cu adevărat lăudabile ale elevilor, cum ar fi implicarea unora în redactarea ziarului școlii (Csiky-Csuky), în organizarea unor evenimente, ori pur și simplu notele obținute care ies în evidență.

  Însă partea grea abia acum vine pentru absolvenți! Redacția Special Arad le urează tinerilor rezultate excelente la Bacalureat și succese pe toate planurile în următoarea etapă a vieții!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.