Update A murit Béla Juhász, fost director al Colegiului Csiky Gergely. Când va fi înmormântarea

  de Raluca Medeleanu | 17 octombrie 2021, 11:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Astăzi s-a stins din viață Béla Juhász, fost director al Colegiului Csiky Gergely din Arad, o mare personalitate a comunității maghiare arădene. Acesta a fost răpus de coronavirus. Avea 71 de ani.

  Béla Juhász a fost profesor de fizică și director la Colegiul Csiky Gergely (pentru o perioadă de 4 ani). A fost membru al Uniunii Scriitorilor, filiala Arad, publicând mai multe cărți.

  De asemenea, arădenii l-au cunoscut şi ca fiind patronul magazinului Bel Ami.

  Momentan nu avem informații cu privire la data şi locul înmormântării, vom reveni cu detalii.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Update

  „Familia indoliată își ia rămas bun, miercuri, 2o octombrie, la ora 15, în cimitirul Pomenirea, de la Juhász Béla, cel care a trăit 71 de an și a fost soț, tată, bunic, frate, unchi și prieten” – este anunțul transmis de familie.

   

  Citește și: Rămas bun de la un amic cu care puteam fi și prieten: Drum lin, Béla!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.