duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Expoziție de mașini retro în curtea Colegiului „Csiky Gergely”

  de Tomck@t | 23 septembrie 2022, 1:00 PM | Auto | Știri Arad

  0

  Sâmbătă, 24 septembrie, între orele 09:00-18:00, Xabi Garage invită arădenii la expoziția de mașini retro în curtea Colegiului „Csiky Gergely”, unde vor putea fi admirate autoturisme interbelice, postbelice și îndrăgitele mașini din blocul estic. Vor fi expozanți din România, Ungaria și Serbia, cu peste 40 de „bijuterii pe patru roți”.

  Acest eveniment este realizat cu sprijinul Consuel Transport, SIS Events Solutions, Arthur’s Meat (Battonya, Ungaria), Rolls-Royce Club Arad, Retromobil Club România – Filiala Arad și UDMR – Filiala Arad, organizatorul Zilelor Maghiarilor din Arad, desfășurate în perioada 23 septembrie – 6 octombrie, șir de evenimente din care face parte și această expoziție.

  În cadrul expoziției vor fi diverse prezentări, specifice automobilismului, invitatul special fiind Cristian Sugar – Campion Național „Cupa Dacia”. Va fi și o expoziție cu machete retro și o tombolă pentru vizitatori, având ca premii machete oferite de Xabi Garage.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.