joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ultima strigare pentru Miss Sântana!

  de Tomck@t | 26 iunie 2014, 11:25 PM | Știri Arad

  0

  Fetele din Sântana care nu s-au înscris încă la concursul de frumusețe al orașului, mai au timp până vineri, 27 iunie, să trimită mailul de intenţie, la adresa [email protected], care trebuie să conţină minim 3 fotografii şi datele personale ale concurentei (nume, prenume, data naşterii, număr de telefon).

  Miss Sântana 2014, va avea loc în data de 5 iulie, începând cu orele 20:00, la Terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Sfânta Ana”.
  Concursul de frumusețe, care este organizat de Primăria Oraşului Sântana în colaborare cu Asociaţia Angels Organization și Angels Events, va avea loc în cadrul Zilelor Orașului Sântana.

  În concurs se poate înscrie orice persoană de sex feminin din Sântana, cu vârsta cuprinsă între 14- 24 ani şi înălţimea minimă de 1,65m.
  Concursul se înscrie în lista proiectelor Asociaţiei Angels Organization care vizează găsirea şi promovarea celor mai frumoase fete din judeţul nostru.
  Câştigătoarea concursului Miss Sântana va intra direct în finala evenimentului Miss Arad 2014, care va avea loc în această vară.

  Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.primariasantana.ro.

  miss santana

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.