vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  UDMR Arad a stabilit candidații pentru Primăria Aradului și pentru Județul Arad: Veres Attila, respectiv Péró Tamás

  de Alin Olteanu | 30 martie 2024, 8:21 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  În 23 martie, la sediul organizației județene UDMR Arad a avut loc adunarea delegaților pentru a vota ordinea candidaților la Consiliul Local al Municipiului Arad, ședință în care a fost acceptată și aprobată candidatura lui Veres Attila pentru funcția de primar al Aradului.

  Veres Attila este un om de afaceri din Arad, căsătorit și tată a trei copii. A practicat sportul din copilărie și de mulți ani sprijină evenimente sportive.

  În timpul universității (Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnice din Timișoara) a lucrat ca profesor de informatică suplinitor la Liceul Gergely Csiky. După finalizarea studiilor universitare, însă, s-a orientat către mediul de afaceri și de atunci este directorul executiv al companiei Tracon Electric.

  Principala activitate a companiei este vânzarea cu amănuntul și cu ridicata de dispozitive și componente electrice cu tensiune mică, precum și consultanță tehnică legată de utilizarea și aplicarea acestora.

  Pe 26 martie, CRJ a confirmat prin vot de încredere candidatura lui Péró Tamás pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. S-a raportat activitatea actualilor consilieri județeni.

  Ordinea pe listele UDMR Arad

  S-a stabilit următorul ordine pe lista CJ: Faragó Péter, deputat parlamentar, președintele UDMR Arad, Péró Tamás, consilier județean, Zágoni-Szabó András, Consilier Local Pecica, președintele Asociației Fermierilor Maghiari din Județul Arad.

  Citește și: Enola Day – Când comentariul este idiot, iar faptele nu contează

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.