joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UDMR Arad îl propune pe Tóth Csaba pentru funcția de prefect

  de Special Arad | 4 februarie 2021, 2:04 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Aradul va avea prefect din partea UDMR, așa cum ați putut afla pe Special Arad săptămâna trecută. Dintre cele trei nume vehiculate, Levente Bognár, Levente Horváth și Csaba Tóth, cel din urmă este propunerea oficială. Consiliul Permanent Județean al UDMR a luat această decizie în ședința sa de miercuri, anunță organizația politică.

  Juristul Tóth Csaba (43 de ani) are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic. Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a efectuat în Arad. În perioada 2005-2010 a ocupat funcția de președinte executiv al Organizației Județene Arad a UDMR, între anii 2008-2012 fiind membru al Consiliului Județean Arad. În ce privește experiența lui profesională, a făcut parte din consiliul de administrație al mai multor întreprinderi, lucrând în același timp în domeniul consilierii juridice și de management. În anul 2013 a fost numit în funcția de director general al societății Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment.

  „Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea potrivită”, anunță UDMR Arad într-un comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.