sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tomozei a semnat cu Dinamo! A fost prezentat la „câini”

  de Lucian Dănilă | 11 ianuarie 2022, 2:42 PM | Sport

  0

  Marius Tomozei s-a despărțit în această iarnă de UTA după ce a fost exclus din lot de antrenorul Gyuszi Balint imediat după meciul pierdut de UTA în Cupa României cu cei de la CSO Filiași.

  Dorit de mai multe grupări din prima ligă și din cea de-a doua, „Tomi” a ales să îmbrace tricoul celor de la Dinamo, echipă alături de care va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Tomozei a fost prezentat astăzi la noul său club de administratorul grupării bucureștene, Ioan Mureșan și de impresarul Bogdan Apostu împreună cu Decebal Gheară și a semnat un contract de un an și jumătate cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

  Tomozei a sosit la UTA în vara anului 2019 de la Metaloglobus împreună cu portarul Florin Iacob, după ce ambii au lucrat acolo cu Gyuszi Balint. A promovat cu UTA în prima ligă după care a continuat să joace la Arad vreme de un an și jumătate.

  Astfel, de astăzi „Tomi” este „câine” și cel mai probabil va fi adversarul Bătrânei Doamne în jocul care va avea loc în luna februarie la Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.