miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O turmă de oi a mâncat sute de kg de cannabis în Grecia: „Săreau mai sus decât caprele”

  de - | 23 septembrie 2023, 9:13 AM | Internaţional

  0

  O turmă de oi care păștea în câmpia semi-inundată din Tesalia, Grecia, a „invadat” o seră care cultiva cannabis medicinal și a mâncat aproximativ trei sute de kilograme.

  Incidentul a avut loc în apropierea orașului Almyros, în Magnesia, relatează site-ul TheNewspaper.gr. Oile au dezvoltat un „comportament ciudat” după ce s-au hrănit cu cannabis. La scurt timp, ciobanul și-a dat seama că oile au mâncat o mare parte din recolta de cannabis.

  Proprietarul serei a văzut că producția sa, care fusese deja puternic afectată de furtuna Daniel, fusese acum consumată de oile care se chinuiau să găsească iarbă proaspătă din cauza inundațiilor.

  „Nu știu dacă e de râs sau de plâns”, a declarat acesta pentru site-ul TheNewspaper.gr. „Am avut caniculă și am pierdut multă producție. Am avut inundațiile și am pierdut aproape totul. Și acum asta… Turma a intrat în seră și a mâncat ce a mai rămas. Sincer, nu știu ce să spun.”

  „Eu sunt foarte bine, dar și mai bine sunt oile, pline de nebunie. Totul este frumos pentru ele”, a mai declarat propietarul fermei. „Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme”, a conchis fermierul.

  Investițiile în cannabisul farmaceutic au luat avânt în Grecia în ultimii ani. În timp ce mulți fermieri greci au adoptat inițial o atitudine de „așteptare” față de cultivarea cannabisului, a devenit clar că această cultură ar rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă fermierii.

  În ianuarie 2023, prima fabrică de producție de cannabis medicinal din Grecia a fost inaugurată la Examilia, în apropiere de Corint.

  sursa: Știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.