joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tudorel Toader către Dragnea: Nu eu am venit să bat la uşă spunând că vreau să fiu ministru

  de Special Arad | 2 ianuarie 2019, 8:53 AM | Politikos

  0

  Ministrul Justiţiei Tudorel Toader spune că nu simte presiune din partea liderilor politici şi că merge la şedinţele PSD dacă este invitat pentru că face parte dintr-un guvern politic.

  „Chiar nu am timp să stau toată seara la tv, doar când e ceva. Nu simt o presiune, poate fi atmosferică, psihică, dar dacă tu, ca demnitar, nu ai pregătirea psihică de a face faţă unor astfel de aşa-zise presiuni, de a-ţi îndeplini obligaţia legală, independent de ce zice unul sau altul, înseamnă că nu eşti pregătit pentru postul respectiv”, a declarat Tudorel Toader, la Antena 3, întrebat fiind dacă a simţit vreo presiune din partea lui Liviu Dragnea.

  Toader îi răspunde lui Dragnea: Nu eu am venit să bat la uşa Ministerului că vreau să fiu ministru

  Tudorel Toader a declarat că nu percepe ca un reproş sau ameninţare spusele lui Liviu Dragnea, potrivit cărora aprecierea faţă de el nu compensează lipsa de decizie privind actele normativ, mai ales pentru că, spune ministrul, nu el a bătut la uşa Ministerului pentru a fi învestit.

  Citește continuarea pe Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.