miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Întrebare pentru Dăncilă: „Dacă ați fi președinte, l-ați grația pe Dragnea?” Răspunsul a fost sec: „Doamne ferește!”

  de - | 7 octombrie 2019, 2:31 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook / Viorica Dăncilă)

  Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmând că o întristează decizia acestuia.

  De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns scurt: „Doamne fereşte, nici nu se pune problema”.

  Întrebată despre demersurile lui Liviu Dragnea de a pune beţe în roate PSD-ului, Viorica Dăncilă a subliniat că „nu e o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure. Ne întristează”.

  Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut pe 1 octombrie apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.