Întrebare pentru Dăncilă: „Dacă ați fi președinte, l-ați grația pe Dragnea?” Răspunsul a fost sec: „Doamne ferește!”

  de - | 7 octombrie 2019, 2:31 PM | Naţional

  0

  Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmând că o întristează decizia acestuia.

  De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns scurt: „Doamne fereşte, nici nu se pune problema”.

  Întrebată despre demersurile lui Liviu Dragnea de a pune beţe în roate PSD-ului, Viorica Dăncilă a subliniat că „nu e o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure. Ne întristează”.

  Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut pe 1 octombrie apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.