Avocata lui Liviu Dragnea face plângere pentru clientul său fiindcă acesta nu a fost lăsat să voteze

  de - | 25 November 2019, 8:59 AM | Naţional

  0

  Nu s-ar fi gândit niciodată la așa ceva. Liviu Dragnea, cel care în trecut era acuzat că votează chiar și morții pentru el, nu a putut de data aceasta chiar el să își pună ștampila pe buletinul de vot!

  Încarcerat la Penitenciarului Rahova, Liviu Dragnea nu a putut vota, cu toate că el nu are drepturile electorale interzise de către instanță.

  În momentul în care fostul lider al PSD a dat spre verificare buletinul operatorului de tabletă, Dragnea figura în sistem cu dreptul de a vota suspendat. Dragnea a fost pus în aceeași situație și în turul 1 al alegerilor prezidențiale, notează evz.ro.

  Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a făcut plângere la Biroul Electoral Central și la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru că fostului lider PSD i-au fost încălcate drepturile electorale.

  „Consider ca prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale mai sus mentionate, persoanele responsabile pentru aceasta situatie facandu-se vinovate de savarsirea infractiunilor prevazute de art 385 si art. 297 al. 1 si 2- teza I Cod penal”, a scris Dragnea, în plângerea formulată cu ajutorul avocatului. Avocatului, scrie evz.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.