Avocata lui Liviu Dragnea face plângere pentru clientul său fiindcă acesta nu a fost lăsat să voteze

  de - | 25 noiembrie 2019, 8:59 AM | Naţional

  0

  Nu s-ar fi gândit niciodată la așa ceva. Liviu Dragnea, cel care în trecut era acuzat că votează chiar și morții pentru el, nu a putut de data aceasta chiar el să își pună ștampila pe buletinul de vot!

  Încarcerat la Penitenciarului Rahova, Liviu Dragnea nu a putut vota, cu toate că el nu are drepturile electorale interzise de către instanță.

  În momentul în care fostul lider al PSD a dat spre verificare buletinul operatorului de tabletă, Dragnea figura în sistem cu dreptul de a vota suspendat. Dragnea a fost pus în aceeași situație și în turul 1 al alegerilor prezidențiale, notează evz.ro.

  Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a făcut plângere la Biroul Electoral Central și la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru că fostului lider PSD i-au fost încălcate drepturile electorale.

  „Consider ca prin impiedicarea mea de a-mi exercita dreptul de a alege, mi s-au incalcat drepturile constitutionale mai sus mentionate, persoanele responsabile pentru aceasta situatie facandu-se vinovate de savarsirea infractiunilor prevazute de art 385 si art. 297 al. 1 si 2- teza I Cod penal”, a scris Dragnea, în plângerea formulată cu ajutorul avocatului. Avocatului, scrie evz.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.