Trupul unui bărbat, găsit la o lună de la dispariție. Se pare că acesta a fost omorât

  de Special Arad | 23 decembrie 2021, 10:24 AM | Naţional

  0

  (foto: Salvamont Hunedoara)

  Trupul unui localnic din Geoagiu Băi, Hunedoara, a fost descoperit, după o lună de la data dispariţiei sale, într-un loc izolat din împrejurimile localităţii.

  Din 21 noiembrie, Costel Hozu (53 de ani), un localnic din Geoagiu Băi, nu a mai fost văzut de familie.

  Nepoata acestuia a alertat autorităţile, susţinând că unchiul său plecase în acea seară împreună cu un alt localnic la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde şi-au cumpărat băuturi alcoolice.

  Femeia a bănuit că Hozu ar fi căzut victimă unei infracţiuni, iar în următoarele zile oamenii din sat, dar echipe ale Salvamont l-au căutat pe bărbat.

  Câteva zile mai târziu, Nicolae Stoica (60 de ani), localnicul împreună cu care Costel Hozu fusese văzut înaintea dispariţiei, a fost pus sub învinuire pentru omor, sub control judiciar, întrucât cadavrul victimei nu fusese găsit.

  În noaptea de 21/22 noiembrie, în timp ce inculpatul se afla la locuinţa sa împreună cu victima Hozu Costel şi cu o altă persoană de sex masculin, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit victima în mod repetat, provocându-i leziuni în regiunea capului şi a toracelui, care au dus în scurt timp la decesul victimei”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

  Marţi, 21 decembrie, oamenii din zonă au descoperit trupul victimei, plin de urme de violenţă, a fost descoperit într-o zonă izolată de la marginea satului Rengheţ. După descoperirea cadavrului, procurorii au solicitat arestarea preventivă a lui Nicolae Stoica, însă Tribunalul Hunedoara a respins cererea.

  Sursă Adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.