sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trupul unui bărbat, găsit la o lună de la dispariție. Se pare că acesta a fost omorât

  de Special Arad | 23 decembrie 2021, 10:24 AM | Naţional

  0

  (foto: Salvamont Hunedoara)

  Trupul unui localnic din Geoagiu Băi, Hunedoara, a fost descoperit, după o lună de la data dispariţiei sale, într-un loc izolat din împrejurimile localităţii.

  Din 21 noiembrie, Costel Hozu (53 de ani), un localnic din Geoagiu Băi, nu a mai fost văzut de familie.

  Nepoata acestuia a alertat autorităţile, susţinând că unchiul său plecase în acea seară împreună cu un alt localnic la un magazin alimentar din Geoagiu-Băi, de unde şi-au cumpărat băuturi alcoolice.

  Femeia a bănuit că Hozu ar fi căzut victimă unei infracţiuni, iar în următoarele zile oamenii din sat, dar echipe ale Salvamont l-au căutat pe bărbat.

  Câteva zile mai târziu, Nicolae Stoica (60 de ani), localnicul împreună cu care Costel Hozu fusese văzut înaintea dispariţiei, a fost pus sub învinuire pentru omor, sub control judiciar, întrucât cadavrul victimei nu fusese găsit.

  În noaptea de 21/22 noiembrie, în timp ce inculpatul se afla la locuinţa sa împreună cu victima Hozu Costel şi cu o altă persoană de sex masculin, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit victima în mod repetat, provocându-i leziuni în regiunea capului şi a toracelui, care au dus în scurt timp la decesul victimei”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

  Marţi, 21 decembrie, oamenii din zonă au descoperit trupul victimei, plin de urme de violenţă, a fost descoperit într-o zonă izolată de la marginea satului Rengheţ. După descoperirea cadavrului, procurorii au solicitat arestarea preventivă a lui Nicolae Stoica, însă Tribunalul Hunedoara a respins cererea.

  Sursă Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.