miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, găsit decedat în birou

  de Special Arad | 28 ianuarie 2023, 12:50 PM | Regional

  0

  Un bărbat de 62 de ani, angajat al departamentului de IT al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, a fost găsit decedat în biroul său de la aeroport, unde ar fi rămas să lucreze peste program.

  Directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul, susținând că bărbatul în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program. Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. În urma verificărilor, bărbatul a fost găsit decedat în birou. Potrivit lui Daniel Stamatovici, suspiciunile sunt că bărbatul a murit în urma unui infarct, dar cauzele exacte ale decesului încă nu au fost comunicate aeroportului.

  La ora 7.00 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat Daniel Stamatovici pentru Adevărul. 

  Directorul Aeroportului Timișoara a declarat că în urma incidentului s-a descoperit că bărbatul lucra part-time și pentru o firmă de pe aeroport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.