Trupa de teatru arădean AMIFRAN, la Gyula

  de Special Arad | 25 martie 2017, 4:27 PM | Cultură

  0

  În încheierea seriei de manifestări culturale dedicate în luna martie Zilei Internaționale a Francofoniei, asociația AMIFRAN  se va afla miercuri, 29 martie, în mijlocul comunității românești din Gyula, Ungaria.

  Fidelă misiunii pe care și-a asumat-o cu mai bine de 25 de ani în urmă, asociația – prin trupa de teatru licean francofon – va propune un moment artistic în limbile franceză și română, inspirat de versurile poetului francez  Jacques Prévert.

  Momentul poetic va fi însoțit de o prezentare a activității asociației AMIFRAN, menită să încurajeze inițierea unor activități francofone cu elevii din Gyula ca premisă a dezvoltării schimburilor culturale de tineret. Din delegația arădeană vor face parte elevii Robert Batki, Iasmina Bora, Mihai Filimon, Andrei Maria de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, Miruna Gabor de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Cristina Pavel de la Liceul German „Adam Müller Guttenbrunn” și Mara Popa de la Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.