duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  AMIFRAN marchează „Luna Francofoniei în România” cu o seară de poezie și muzică franceză la Boème

  de Special Arad | 21 martie 2024, 2:25 PM | Cultură

  0

  Asociația AMIFRAN organizează vineri, 22 martie, între orele 17 și 19, la Cafeneaua Boème, o seară de poezie și muzică franceză, invitați fiind atât membrii asociației Amifran – liceeni, profesori, informaticieni, regizori, juriști, ingineri, cât și elevi de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.

  Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei (20 martie), sărbătoarea fiind marcată de Asociația Amifran în fiecare an prin mai multe evenimente în cadrul „Lunii Francofoniei în România”.

  „Vom asculta versuri de Guillaume Apollinaire, Jacques Prévert, Boris Vian, Jean Tardieu, Jean-Pierre de Florian, Charles d’Orléans, Jean de la Fontaine, citite de membri Amifran, precum și melodii compuse de Claude Debussy, Clement Marot, Charles Gounod și Clara, susținute de Ianis Dehelean (clasa a V-a), Adelina Cleras (clasa a V-a), Paven Vlad (clasa a XI-a) și Tifrea Bianca (clasa a XII-a), toate în limba franceză”, anunță organizatorii.

  Intrarea va fi liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.