Colegiul Național „Moise Nicoară”, în doliu. A murit profesoara Lavinia Văgălău

  de Raluca Medeleanu | 12 noiembrie 2022, 2:51 PM | Educaţie | Știri Arad | Topic special

  1

  Prof. Văgălău, decorată de Ambasadorul Franței în 2002

  Weekendul vine cu o veste mai mult decât tristă pentru mediul educațional arădean. A murit profesoară Lavinia Văgălău care a predat limba franceză la Colegiul Național „Moise Nicoară”.

  Aceasta a fost o profesoară extrem de apreciată, atât de elevii și de colectivul colegiului, cât chiar și de Ambasada Franței, care a recunoscut valoarea muncii profesoarei, desemnându-i în 2002 distincția „Chevalier de Palmes Academiques”. De asemenea, a colaborat alături de Florin Didilescu pentru Festivalul de teatru tânăr francofon „Amifran”.

  Lavinia Văgălău a fost și soția unui apreciat medic arădean, dr. Voicu Văgălău de la ORL. Decesul doamnei profesoare a fost anunțat de fiica acestora, pe Facebook, de unde aflăm că trupul neînsuflețit va fi depus la Capela funerară Kuki de pe strada Cocorilor nr4, iar funeraliile vor avea loc luni, la ora 12 în același loc, după care vor fi urmate de o mică slujbă la orele 14 la Cimitirul din orașul Sebiș.

  Dumnezeu să o odihnească în pace!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.